Георги Свиленски и Димитър Данчев регистрираха листата на социалистите в 24-и МИР

Свиленски: Регистрирахме отбора на победата

Досегашният депутат Георги Свиленски, Димитър Данчев - член на Изпълнителното бюро на Градския съвет на столичните социалисти и председател на БСП „Подуяне“, и председателят на БСП "Слатина" Иван Пешев, регистрираха листата на "БСП за България" в 24-и МИР в София. Георги Свиленски е №2 в листата с кандидати за народни представители от 24-и МИР. Водач в нея е проф. Стефан Данаилов. Димитър Данчев е под №3. 
"Регистрирахме отбора на победата", заяви Георги Свиленски на излизане от Районната избирателна комисия. "Имаме една-единствена задача - да спечелим изборите, за да реализираме програмата, която сме подготвили", каза още той. Досегашният народен представител добави, че се надява на честни и спокойни избори. "Очаквам да няма опити за фалшификация. Това, разбира се, зависи от всички участници в изборния процес, както и от организаторите в лицето на служебното правителство", коментира Свиленски. Той сподели и че очаква и удари под кръста, както във всяка кампания. "Но се надявам българският избирател да накаже тези, които използват непочтени средства в опита си да спечелят на всяка цена".
Георги Свиленски си пожела в кампанията всички политически сили да се съсредоточат най-вече върху това да представят програмите и приоритетите си за развитието на България, за да се получат градивни спорове и сблъсъци на мнения. "В предизборната програма и в управленския план ние предлагаме реални възможности, които можем да обезпечим финансово и съответно да ги реализираме", коментира още той. "Приоритетите ни са здравеопазване, социална политика, образование, селско стопанство, производство на български стоки и подкрепа за българските производители, малък и среден бизнес. Всичко в нашата програма е насочено към това младите хора да изберат да останат в България и тук да създават семейства и да развиват бизнес", заяви Свиленски. 

Списък с кандидати за народни представители в листата на 24-и МИР в София:

1. Проф. Стефан Данаилов
2. Георги Страхилов Свиленски
3. Димитър Иванов Данчев
4. Нона Кръстева Йотова
5. Росен Малинов Малинов
6. Биляна Валентинова Станчева
7. Николай Боянов Маринов
8. Александър Любенов Илиев
9. Борис Цветков Цветков
10. Иван Янчов Таков
11. Орлин Киров Димов
12. Ана Георгиева Пиринска
13. Валентин Цветков Иванов
14. Венцислава Любомирова Каменова-Костадинова
15. Светослав Георгиев Стойков
16. Десислава Здравкова Таранова-Андонова
17. Елеонора Георгиева Петрова
18. Марияна Неделчова Божкова
19. Паскал Тодоров Желязков
20. Чавдар Николаев Савов
21. Огнян Здравков Нечев
22. Пламен Асенов Лазаров
23. Александър Спасов Грозданов
24. Ангел Стоицов Николов